Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gimme More Britney Spears amerikai énekesnő ötödik, Blackout című stúdióalbumának első kislemeze. 2007. augusztus 30-án volt a világpremierje egy New York-i rádióállomáson.

Videoklip
A kislemezhez tartozó klipet Jake Sarfaty rendezte (a rendező első klipje volt), és Los Angeles külvárosában forgatták 2007. július 19-én és augusztus 7-én. Világpremiere az iTunes Store-on volt 2007. október 5-én.
A klip a TV-ben a MuchMusic-on debütált 2007. október 7-én. Október 8-án a két legnagyobb zenei csatorna, a VH1 és az MTV kirakta az oldalára a klipet, mielőtt aznap a TRL műsorban megjelent volna. A műsorban a TRL Chart-on a #4 pozíciót szerezte meg. A Gimme More a VH1's Vspot Top 20 Chart-on a #10 helyig jutott.
A videoklip végig egy sémát vetít ki, Britney a rúdon táncol és énekel, egy-két résznél viszont látunk egy szőke hajú Britneyt, ahogy nevetgél a barátnőivel, és egy férfit, aki csak mosolyog Britney táncán és a szőke Britneyn.

Piece of Me Britney Spears amerikai énekesnő ötödik, Blackout című stúdióalbumának második kislemeze. A dal 2007. november 8-án debütált az amerikai Billboard Hot 100 és a Kanadai Hot 100 slágerlistákon. A dalt Britney Spears hivatalos honlapján erősítették meg második kislemezként. Háttérvokált ad a svéd Robyn.
A számot Christian Karlsson, Pontus Winnberg és Klas Åhlund írták, producere pedig a Bloodshy & Avant volt. (Ez az negyedik kislemez, amit a svéd Bloodshy & Avant készített Britneynek). A Rolling Stone magazin 100 legjobb dal 2007-ben listáján a #15- helyen végzett a Piece of Me. A dal szerepel a 2008. április 11-én megjelent Prom Night című horrorfilmben.

Videoklip
A videoklipet Wayne Isham rendezte. 2007. november 27-én és november 28-án forgatták a Social Hollywood szórakozóhelyen Los Angelesben. Ez Britney egyik legdrágább klipje, 500 000 dollárból készült, így majdnem megelőzte a Toxic előállítási költségeit, ami 1 000 000 dollár volt. Az előző, a Gimme More videoklipje csak 25 000 dollárból készült. Wayne Isham többek között készített már videoklipet a Metallica együttesnek, a Pink Floydnak és Britney Spearsnek is (I'm Not a Girl, Not Yet a Woman).
A videoklipet nagy biztonsági intézkedésekkel készítették, több rendőr vigyázott a forgatási helyszínen, hogy véletlenül se szivárogjon ki egy részlet sem. 2007. december 13-án a People, a US Weekly magazin és az ABC bemutattak egy rövid klipelőzetest a saját oldalukon. Ezen a napon a kanadai MuchOnDemand zenei műsorban bejelentették, hogy a az országos premier náluk lesz, 2007. december 17-én.
A világpremier az amerikai ABC televízió 20/20 műsorában volt 2007. december 14-én, pénteken. A videoklipet már pár perccel a premier után meg lehetett tekinteni az MTV hivatalos honlapján is, majd Britney hivatalos oldalán, a Britney.com-on is, és felkerült a YouTube fájlmegosztó oldal BritneyTV részlegére is.
Ez lett a legnézettebb videoklip a YouTube-on; eddig Justin Timberlake tartotta a csúcsot a What Goes Around…/…Comes Around című dala klipjével, melyet az első héten 2,7 millióan látták.
A klip elején hogy Britney és barátai (táncosai) készülődnek, ruhákat próbálnak, összeméregetik a hajukat. Ezután elindulnak a lépcsőn keresztül a klubba, de a kijáratnál papparazzók veszik körbe őket és elálják az utukat a kocsi elől. Nehezen sikerül beférkőzni a kocsiba. A sztori kiegészült több háttérrel is, amiben Spears csak énekel és táncol (a nemzetközi klip ennél a résznél nem az, mint az eredeti, itt az első percben Britney különböző ruhát hord, és egy szőke parókát, fekete villogó háttérrel). A sztori egy klubban folytatódik, ahol táncolnak, énekelnek, de Britney egy bejutott papparazzót megleckéztet, rúzsal a fejére írja a „balfék” szót.

„Britney Spears szeretne belőled egy darabot!”
Az MTV Networks rajongóktól várja Britney Spears új videoklipjének elkészítését. A legutóbbi, Blackout albumról való Piece of Me dalhoz készítendő a klip. Természetesen elkészült a profi klip is. A verseny neve Britney Spears Wants a Piece of You.
A videoklip elkészítéséhez egy, az MTV által adott Video Remixer alkalmazást használhatnak a rajongók, valamint interjúk, koncertek és fellépések felvételeit. Jelentkezést december 14-ig fogadnak el, a győztest a 20-i TRL műsorban hirdették ki. A győztesek egy Haier Ibiza Rhapsody WIFI médialejátszót kapnak, 1 éves Rhapsody-tagságot és a teljes Britney-diszkográfiát.

Break the Ice volt a harmadik és az utolsó kislemez, Britney Spears ötödik albumjának, Blackout-nak amit 2008. márciusban jelent meg. Ez volt az első olyan videó ami animációs volt mivel Britney akkor korházban volt. A listákon is elkezdett feljebb lépni, a Billboard Hot 100-en a 100. helyen debütált, és a 43. helyig menetelt. A Pop 100-on pedig a 20. helyet szerezte meg. A kislemez április 7-én jelent meg Amerikában.