Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Someday (I Will Understand) Britney Spears amerikai popénekesnő egyik száma. A dalt Spears a terhességéről írta; ehhez a számhoz készült Britney utolsó videoklipje egészen a 2007 végén megjelent Gimme More-ig. Kislemezen és középlemezen is megjelent 2005-ben, utóbbi csak Japánban. A középlemezen öt szám szerepel; az Egyesült Államokban ezek a Britney & Kevin: Chaotic DVD bónuszlemezén voltak rajta.

Videoklip
A klipet Britney saját műsorának (Britney and Kevin: Chaotic) utolsó epizódja végén mutatta be. A klip nagyon egyszerű: fekete-fehér, és Britney terhesen látható benne. Britney azt nyilatkozta, hogy ő is ilyen klipet álmodott meg a számhoz. Britney a klipben végig a házában és az ágyában mutatkozik.

Listaeredmények
A videoklip pozitív kritikákat kapott, miután bemutatták az MTV TRL című műsorában, de az amerikai slágerlistákra végül nem került fel a dal. Hivatalos dátumot nem tűztek ki a megjelenésre, de október 11-én elküldték a kislemezt a boltoknak és a promókat a rádióadóknak. A dal és a videoklip Brazíliában, az MTV Brazil TRL műsorban első volt, és a mexikói TRL-ben is az első lett lett. A szám a mexikói rádiós lejátszási listán a 34# helyet szerezte meg.

 

And Then We Kiss Britney Spears amerikai énekesnő egyik dala. Szerzői: Britney Spears, Mark Taylor és Paul Barry. Eredetileg az In the Zone (2003) albumra készült, és ugyanakkor vették fel, amikor a Breathe on Me-t, de nem került fel az albumra. Ez a változat elektronikus hangzású volt és flamencogitár is felhangzott benne. Később tervezték feltenni a Britney & Kevin: Chaotic (2005) DVD bónuszlemezére, végül erre sem került fel.
A dalt ezután Junkie XL remixelte, és felkerült a 2005. november 22-én megjelent B in the Mix: The Remixes című remixalbumra, majd Ausztráliában és Új-Zélandon megjelent a remixalbum egyetlen kislemezeként október 31-én. Az albumon és a kislemezen nem jelezték, hogy remix, így sokan azt hitték, ez az eredeti változat. A dal első változata 2011. szeptember 2-án kiszivárgott az internetre. Az eredeti producer, Taylor a találgatások után szeptember 5-én elismerte, hogy valóban ez az eredeti verzió.
A remix euro-trance stílusú techno beütéssel. Junkie XL azt tervezte, hogy olyasmit hoz létre a remixszel, mint a Depeche Mode Enjoy the Silence című száma. A kritikusok dicsérték a dalt, ami az amerikai Billboard Hot Dance Airplay lista 15. helyét érte el, más slágerlistákon azonban nem aratott sikert.
2005 szeptemberében a Billboard bejelentette, hogy a remix lesz Spears Fantasy nevű parfümjének reklámdala.