Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ME AGAINST THE MUSIC
STÚDIÓ ALBUM: In the Zone (2003)
MEGJELENÉS: 2003. Október 14.
MŰFAJ: Dance, Hip Hop
HOSSZ: 3:43
KIADÓ: Jive
Records
PRODUCEREK: Trixster, Penelope Magnet
KISLEMEZ KRONOLÓGIA
Boys
(2002)
Toxic
(2004)

ME AGAINST THE MUSIC Britney Spears első kislemeze az In the Zone című negyedik stúdióalbumáról. A dalt Britney, Madonna, Christopher "Tricky" Stewart, Thabiso "Tab" Nikhereanye, Penelope Magnet, Terius Nash és Gary O'Brien írta. A dalt többször átírták, az eredeti tervek szerint szóló dal lett volna, de Britney a 2003-as MTV Video Music Awards-on felkérte Madonna-t duetthez. A dal a 35. helyet érte el a Billboard Hot 100-on, és az első helyre került Nagy-Britanniában, valamint a másodikra Kanadában. 2004-ben Britney díjat kapott a Billboard Music Awards-on a felvételért.

VIDEÓ: A videoklip munkálatait 2003 októberében kezdték el és 3 napig forgatták a Silverscope Studios-ban, Long Island-ben. A klip rendezője Paul Hunter volt. Britney egy fekete ruhát viselt, míg Madonna egy fehér kosztümöt. Britney nyilatkozott a klip forgatása után. "Sokkal érzékibb videó, mint az eddigiek. Ez az első együttműködés, amiben résztveszek, ráadásul Madonnát kaptam. Nagyon érdekes két különböző stílust együtt látni." A videó koreográfiájáért Kevin Tancharoen volt felelős.
A klip elején Britney egy Mazda autóval parkol le egy szórakozóhely elé. Miután kiszáll az autóból, belép a klubba, ez idő alatt Madonna egy elkülönült helységben ül dohányzó férfiakkal. Ezután több koreográfiát láthatunk, majd Britney próbálja "elkapni" Madonnát, ez sikerül is Britneynek, de miután a falhoz állítja őt Madonna hirtelen eltűnik. A klip végén Madonna nevetését lehet hallani.
A videópremier 2003 október 21-én volt az MTV Making the Video műsorában. A videó online premiere Yahoo! Music-on volt elérhető, több mint két milliószor nézték meg 5 nap alatt. Britney VEVO csatornájára 2011. március 17-én töltötték fel a videót, 2017-ig 20 milliószor nézték meg.